Danimarka merkezli Hizmet DANMARK Derneği’nin genç gönüllüleri sevgililer günü dolayısıyla huzurevinde yaşayan yaşlılara ziyarette bulundu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaşlılara unutulmaz bir sürpriz yapan gönüllüler, Hvidovre’de bulunan birkaç farklı huzurevindeki yaşlılara kırmızı güller dağıttı.
Hizmet okullarından mezun olan ve halen öğrenci olan gençlerden oluşan gönüllüler, Hvidovre belediyesindeki üç farklı huzurevini ziyaret ettiler. Huzurevlerinde toplam 200 adet gülü, yaşlı insanları neşelendirmek umuduyla armağan ettiler.
Ziyaretler sırasında genç gönüllüler, yaşlılarla samimi bir şekilde sohbet ettiler. Yaşlılar, hayat hikayelerini, anılarını, tavsiyelerini ve duygularını gençlerle paylaştılar. Gönüllüler, bu tarz etkinliklerin, yaşlılara ve kendilerine faydalı olduğunu vurgulayarak, topluma hizmet ettiğini belirttiler.