Haber

Harun Tokak bu akşam 19.00’da “İmam Hüseyin ve Kerbela”yı anlatacak

Aradan asırlar geçmesine rağmen acılar hala taptaze.

Ehl-i Beyt’e duyulan hasret anlatılamayacak kadar büyük.

İlahiyatçı Harun Tokak Ağabey’in  anlatımıyla “Çağları Kucaklayan Hakkaniyet Mesajı : İmam Hüseyin ve Kerbela” programı izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak.

Hüzünlerin tazeleneceği, Ehl-i Beyt sevgisinin yüreklerde hissedileceği bu programı kaçırmayın.

“İmam Hüseyin ve Kerbela” programı bu akşam saat 19.00’da(Avrupa Saati) Kuzey Işıkları YouTube kanalında.

Harun Tokak’ın anlatımıyla: “Çağları Kucaklayan Hakkaniyet Mesajı : İmam Hüseyin ve Kerbela”
Tarih: 29 Ağustos Cumartesi (10 Muharrem)
Yayın: Kuzey Işıkları YouTube kanalı
Saat:
Türkiye :20:00
Almanya: 19:00
İngiltere :18:00
ABD (New York): 13:00
Los Angeles :10:00

Harun Tokak bu akşam 19.00'da "İmam Hüseyin ve Kerbela"yı anlatacak 2
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu