TAZİYE DEFTERİ… / CONDOLENCE BOOK…

Siz değerli okuyucularımızdan “Hocaefendi” ile ilgili düşüncelerinizi veya hatıralarınızı taziye defterinde paylaşmanızı bekliyoruz.
(We expect you, our valued readers, to share your thoughts or memories about “Hocaefendi” in the condolence book.)
Kıymetli Hocam,
Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bana seni az da olsa tanıma imkanı verdi, ömrümü bereketlendirdi. Seni tam anlayamadığım ve iliklerime kadar senin hızmet anlayışını hissedemedigim icin önce rabbimden sonra da senden özür diliyorum. Rabbim onun davasına sadakatle sahip çıkmayı bana ve butun hizmet kardeşlerime nasip etsin.
Ey bir garip yiğit, yüreksiniz, canim hocam. Ben seni nasıl anlatayım, hangi kelimelere basvursam kapiyi kapatıyorlar yüzüme. Seni hakkıyla anlatacak kelimem yok maalesef. Ruhum, kalbim ve bedenim büyük bir hicranla yanıyor lakin senin icin mesudum yiğidim çünkü en sevgiliye kavuştun. 20 Ekim senin düğünün oldu, bizim de cenazemiz. Rabbimden niyazim beni ve kardeşlerimi önce kendisine, sonra sevgili peygamberime, ve ustadimla canım hocama layık eylesin, ötelerde bizleri ayrı koymasin. Davanız davamızdır, rabbim bütün kardeşlerime hayırlı bereketli uzun hizmet dolu bir ömür versin. Cümlemize sekineler, inşirahlar ve sabri cemiller versin. Hakkını helal et canim hocam.