Avusturya’nın Viyana kentinde faaliyet gösteren “Alle Kulturen Miteinander” (Tüm Kültürler Bir Arada) Derneği Gençlik Birimi, Fethullah Gülen Hocaefendi’nin vefat yıldönümü vesilesiyle bir program gerçekleştirdi.

Etkinlikte gençler, Hocaefendi’nin insan sevgisi, diyalog, hoşgörü ve hizmet temelli düşüncelerini şiirler, ilahiler ve kısa konuşmalarla ifade ettiler. Katılımcılar, program süresince Hocaefendi’nin bıraktığı manevi miras üzerine düşünerek, bu değerlerin gelecek nesillere nasıl aktarılabileceği konusunda görüşlerini paylaştılar.
Program, farklı kültürlerden insanların bir araya geldiği sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Etkinliğin sonunda, Fethullah Gülen Hocaefendi’nin hayatından kesitlerin yer aldığı kısa bir belgesel gösterimi yapıldı.
Dernek yönetimi, programın hazırlanmasında görev alan tüm genç gönüllülere teşekkür ederek, etkinliğin Hocaefendi’nin fikirlerini yaşatma ve gençler arasında diyalog kültürünü güçlendirme açısından önemli bir adım olduğunu belirtti.


