Haber

Ümit Nağmeleri’nden Danimarka çıkartması

Ümit Nağmeleri, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da izleyiciler karşısına çıkacak. Danimarka’da ilk kez sahne alacak Ümit Nağmeleri’nin programı heyecanlı bir bekleyişe sebep oldu.

Danimarka programına Ishøj Musikteater salonu ev sahipliği yapacak. Programı hepimizin ekran ve sahnelerden yakından tanıdığı bir isim Reha Yeprem sunacak. Usta ismin sunuculuğunda Ümit Nağmeleri, izleyicilere unutulmaz bir resital sunacak.

Ümit Nağmeleri, Danimarka programında şiirler, şarkılar, dans gösterileri olacak. Tanzanya, Moldova, Endonezya, Arnavutluk, Tunus, Kenya ve Almanya’dan isimler unutulmaz bir gece için hazırlıkları yapıp, program saatini beklemeye başladı.

Ümit Nağmeleri Danimarka programı Avrupa saatiyle 17:00’de başlayacak ve Ümit Nağmeleri YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Tarih : 17 Eylül 2022 – Cumartesi

Kopenhag – 17.00

Berlin – 17:00

New York – 11:00 AM

Istanbul – 18:00

Canlı yayın linki:

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu