Haber

BASLADIK-Bayramlaşmaya geliyoruz, bayramlaşmaya bekliyoruz

İslam alemi Ramazan ayıyla vedalaşıp Bayram’a kavuşmanın sevincini yaşıyor. MC TV ile Hizmetten ve Raindrpos’un ortak yayınlayacağı bayram programı ise dünyanın dört bir yanında büyüklerin dualarını almak, gençleri görüp ümitleri tazelemek, tanışıp bayramlaşmak için gönüllerin kapısını çalıyor.

Kemal Gülen’in moderatörlüğünü yapacağı Özel Bayramlaşma Programı, MC EU televizyonu ile Hizmetten ve Raindrops’un Youtube kanallarından ortak yayında izleyicilerin karşısında olacak.

Programda dünyanın dört bir yanına; Afrika’dan Amerika’ya, uzak Asya’dan Avrupa’ya bayram ziyaretleri yapılacak. Farklı ülkelerle ve farklı konuklarla yapılacak canlı bağlantılarla Ramazan Bayramı sevincine ortak olunacak.

Bayramın birinci gününde izleyicileriyle buluşacak bayramlaşma programının saati ise şöyle:

İstanbul  –  18:00

Atina –  18:00

Frankfurt –  17:00

Ottawa –  11:00

New York – 11:00

Jakarta – 22:00

Brussels – 17:00

Londan – 16:00

Loz Angeles – 08:00

Şikago – 10:00

Johannesburg – 18:00

Nairobi – 18:00

Sydney – 01:00

Bakü – 20:00

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu