Kırık Testi serisinin 18. kitabı çıktı: İmtihanlar Kuşağı

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin kaleme aldığı Kırık Testi serisi, okuyucularını sohbet tadında bir marifet yolculuğuna çıkarıyor. Serinin ilk kitabının çıktığı 2010 yılından bu yana okurlar Kırık Testi serisiyle yüce hakikatleri bir sohbet atmosferinde tefekkür edebiliyor. Serinin 18. kitabı, tıpkı diğerleri gibi; sade, derin, anlaşılır bir üsluba sahip.

Süreyya Kitap’tan çıkan İmtihanlar Kuşağı, geniş konu yelpazesiyle zihnen ve kalben bir beslenme kaynağı niteliğinde. Başkalaşma hastalığına karşı sergilenecek tavır, zulüm karşısında ortaya konması gereken müspet davranış, hizmet felsefesinin gerektirdiği yaklaşımlar, şeytanın oyunları, barışın aileden devletlerarası münasebetlere kadar oynadığı kritik rol gibi konulara değiniliyor.Kitabın ilerleyen bölümlerinde ise, pratik hayatta insanların ihtiyaç duyduğu temel prensiplerin üzerinde duruluyor.

Kalbî ve ruhî dinamiklerle insanın iç dünyası imar edilirken diğer taraftan, toplumun yaralarını iyileştirecek ana unsurlarla ortaya reel bir reçete konuyor. Bu şekilde, en derin kalbî amellerden en geniş sosyal konulara kadar geniş bir yelpazede bizi dolaştırmanın yanında, daha özel dairede Hizmet Hareketi’nin temel anlayışlarını bir kez daha hatırlatmayı da ihmal etmiyor.

Kırık Testi, 18. kitabıyla içindeki hikmet ve irfanı sızdırmaya devam ediyor. Bu sızıntılar, yukarıdan aşağıya inip toplumda karşılık buldukça çağlayana dönüşüyor. Geldiği kaynağın sıcaklığını, samimiyetini, huzurunu iştiyakla bekleyen gönüllere akıtarak, oralarda yeni yeni huzur esintileri meydana getiriyor.

Kırık Testi serisi, okuyucularını sade fakat derin, kolay ve herkesin ifade edebileceği enginlikte, yüce hakikatleri herkesin anlayacağı dille anlatan sohbet tadında bir marifet yolculuğuna çıkarıyor.

Kırık Testi 18: İmtihanlar Kuşağı

İlgili Yazılar

Ramazan Bitse de O Gönüllülerle Bağını Koparmıyor

Norveç’teki Gönüllüler Bayramlaşmak İçin Bir Araya Geldi

Atlasia Kids ve Hizmet Danmark’tan Ramazan Bayramı Şenliği

Sitemizde, tercihlerinizi ve tekrar ziyaretlerinizi hatırlayarak size en uygun deneyimi sunmak ve sitemizin trafiği analiz etmek için çerezleri ve benzeri teknolojileri kullanıyoruz. Tamam'a veya sitemizde bulunan herhangi bir içeriğe tıklayarak bu ve benzer çerezlerin/teknolojilerin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Bildirimi