Danimarka’da Çocuklara Özel Dergi Atlasia Kids’in Tanıtımı Yapıldı

Danimarka’da Hizmet Danmark bünyesinde faaliyet gösteren ve Danca olarak yayın hayatına başlayan İslami çocuk dergisi ‘Atlasia Kids’ abonelerine özel tanıtım etkinliği düzenledi.

Etkinlikte, çocuklar kendileri için kurulan oyun alanlarında eğlenirken aileler de derginin gelecek hedefleri hakkında detaylı bilgi alma şansı elde etti.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Numan Selmanlar, geçmişte yapılan benzer projelerin ilk safhasında yaşanılan zorlukları ve sonrasında alınan güzel sonuçları dinleyicilerle paylaştı.

Selmanlar, projenin Müslüman ailelerin çocuklarına vermek istediği değerler eğitimi için önemli bir kaynak olduğunu da belirtti.

Atlasia Kids Dergisi Başkanı Kamil Subaşı da derginin yayımlanmaya başladıktan kısa bir süre sonra Danimarka’da farklı toplumlara ulaştığını ve birçok ebeveyninden pozitif dönüşler aldıklarını belirtti.

Projenin önemli bir açığı kapattığını belirten Subaşı, derginin kendi alanında Amerika’da birincilik ödülü aldığına değindi.

Subaşı, dergideki yazıları Atlasia Kids gönüllü çocukların seslendirmeye başladığını bununla beraber daha interaktif bir dergi ortaya koymaya çalıştıklarının altını çizdi. Derginin pedagoglardan oluşan uzman kadrosuna da dikkat çeken Başkan Kamil Subaşı, dergide geçen her kelimeye dikkat ettiklerini ve çocukların ahlaki ve bilişsel gelişimine özen gösterdiklerinin altını çizdi. Etkinliğe abone kampanyası ile devam edildi.

İlgili Yazılar

Verfolgt Derneği Üyeleri, İsviçre’de Yaşadıkları Kantonları Tanıtıyor

Virginia’da Son İftar ve Bayramlaşma Programı

Hamburg’da Renkli Bayram Şenliği

Sitemizde, tercihlerinizi ve tekrar ziyaretlerinizi hatırlayarak size en uygun deneyimi sunmak ve sitemizin trafiği analiz etmek için çerezleri ve benzeri teknolojileri kullanıyoruz. Tamam'a veya sitemizde bulunan herhangi bir içeriğe tıklayarak bu ve benzer çerezlerin/teknolojilerin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Bildirimi