Haber

CANLI | Hayatını kaybedenler için vefa programı

Merhum Gökhan Açıkkollu’nun eşi, merhume Halime Gülsu’nun annesi, merhume Esma Uludağ’ın eşi, merhume Hatice Akçabay’ın eşi, merhume Naime ve Betül civelek’in annesi, merhum Turan Özcerit’in evlatları’ nın da konuşacakları Ötelere irtihal etmiş 500’den fazla melek yüzlü kardeşimize vefa programına davetlisiniz.

CANLI YAYINI BURAYA TIKLAYARAK VEYA AŞAĞIDAKİ VİDEOYA TIKLAYARAK SİTEMİZDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ


NOT:
Vefat edenlerle ilgili bildiğiniz anekdot, video vb bilgileri

MelekYüzlüleri Unutmayacağız

cümlesiyle beraber SM’da paylaşmanızı veya bize email atmanızi istirham ediyoruz. Help@silencedturkey.org

🔺️2 MAYIS CTESİ (BUGÜN)
12:00 PM New York
11:00 AM Houston- Chicago
9:00 AM Los Angelas
5:00 PM London
6:00 PM Almanya- S. Africa
7:00 PM Atina-Türkiye
2:00 AM Sydney

 

Etiketler
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı